Vakantie in eigen land?

Vakantie in eigen land?

Veel mensen gaan het liefst naar het buitenland op vakantie. Dat is in ieder geval de trend die gezet is de afgelopen decennia. Desalniettemin vergeet men weleens dat er in Nederland ook genoeg te zien en te doen is. Er zijn zoveel uitstapjes te verzinnen in Nederland dat je er jaren mee kan vullen. Je hoeft helemaal niet naar het buitenland om het naar je zin te hebben. Het klimaat is wellicht het enige onzekere puntje in Nederland, maar met regen is er ook genoeg te doen. Buiten dat hebben we in Nederland schitterende natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Lekker door de bossen slenteren met het gezin en de hond, hapje eten na afloop, het kan allemaal. Maar Nederland heeft ook mooie stranden waar je even heerlijk kunt uitwaaien aan zee en in een strandtent bij het haardvuur een hapje kunt gaan eten met vrienden en/of familie. Voor degenen die van gezelligheid en drukte houden zijn steden als Amsterdam en Rotterdam leuke bestemmingen, anderen vinden juist rust in provincies als Drenthe en Gelderland.

Overnachten in Nederland

Vanzelfsprekend is het dan comfortabel dat je een juiste slaapplek hebt. Ook deze zijn genoeg te vinden in Nederland. In dit overzicht Hotels in Nederland vind je dan ook meer dan genoeg Hotels waarin je kan overnachten. Er zijn bijvoorbeeld veel lastminutes op Texel te vinden waar je een kamer kunt boeken in een rustige omgeving kunt genieten van de natuur. Veelal zijn er ook genoeg dagaanbiedingen of weekendaanbiedingen te vinden. Naast hotels kan je natuurlijk ook kiezen uit de bekende vakantieparken, huisjes en tenten. Kortom in Nederland zijn alle soorten accommodatie voorhanden en voor ieder wat wils.

Nederland is mooi

Het maakt in feite niet zoveel uit waar je woont, of je nu in Maastricht woont of in Friesland. Je zou bijvoorbeeld altijd een dagje naar Rotterdam kunnen gaan of een andere grote stad zoals Amsterdam of Den Haag. Onder andere de Euromast, Erasmusbrug en de Coolsingel zijn toch plekjes die je ooit in je leven gezien moet hebben, net zoals het vrijheidsbeeld of de Eifeltoren, maar dan in Nederland. Maar er is natuurlijk ook genoeg te zien in de achterhoek, op de Veluwe of in Limburg. Kortom als je even wat minder geld hebt of je wilt snel op reis, dan loont het om ook eens te kijken wat er allemaal in Nederland te doen is en te kijken in welke hotels je graag zou willen verblijven. In ieder geval kun je in ons land voldoende beleven.