Fly drive Portugal is de ideale vakantie

Fly drive Portugal is de ideale vakantie

Vrijheid, avontuur en ontspanning; drie belangrijke pijlers voor een topvakantie. Als je dit ook nog eens kunt vinden in een prachtig land met veel variatie en een heerlijk klimaat, dan komt je ideale vakantie wel heel dichtbij! Portugal is zo’n land waar je dit kunt vinden. Je zult hier genieten van het prachtige weer, de heerlijke keuken en de fraaie natuur. En als je kiest voor een fly drive naar Portugal, dan bepaal je iedere dag lekker zelf wat je gaat doen. Ideaal toch?

Portugal ideale land voor fly drive

Ben je niet zo van de groepen? Liever niet wachten op de bus iedere ochtend met vijftig andere mensen? Liever geen saaie gesprekken voeren in de lobby met andere wachtende Nederlanders? Met een fly drive kies je voor vrijheid. Je hebt een auto tot je beschikking en dit geeft je de vrijheid waar je naar op zoek bent. Bezoek de ruige kust van Portugal en ontdek de Algarve met zijn prachtige natuur. Je kunt er fietsen, wandelen en op een quad rijden. Ook kun je routes uitstippelen en historische stadjes bezoeken zoals bijvoorbeeld Obidos, een stad uit de middeleeuwen. Ook Sintra is de moeite waard om te bezoeken, een stadje vlakbij Lissabon met een prachtig oud centrum.

Portugese gastvrijheid

Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid. Dat maakt een fly drive vakantie naar dit land nog aantrekkelijker. Je kunt er bijvoorbeeld een willekeurig dorpje inrijden en genieten van een kopje koffie op het dorpsplein. Dit is voor heel veel Portugezen heel normaal, waardoor je ook snel contact kunt maken met andere mensen. Je ontmoet er onder andere zakenmensen en ambachtslieden, alles zit hier gewoon door elkaar. Het echte Portugese leven dus. Na dit kopje koffie start je de auto weer en ga je op naar de volgende bestemming!

Voordelig op vakantie

Goedkope fly drive boeken? Het is mogelijk! Regelmatig bieden reisorganisaties hun reizen extra voordelig aan. De reden hiervoor is dat deze organisaties niet zitten te wachten op halfvolle vliegtuigen en hotels. De laatste reizen gaan dan ook voor lagere prijzen weg. Dat is het moment voor jou om toe te slaan! Op deze manier kun jij een goedkope fly drive naar Portugal boeken.