Een sfeervolle tuin, hoe pak je dat aan?

Een sfeervolle tuin, hoe pak je dat aan?

Een sfeervolle tuin levert veel mooie momenten op. Denk hierbij aan heerlijk genieten op zomeravonden met vrienden en familie, maar ook voor je eigen gezin is een sfeervolle tuin ideaal. Wat is er nu fijner dan op een doordeweekse avond lekker tot rust te komen in je tuin met je eigen gezin? Om optimaal van je eigen tuin te kunnen genieten, doe je er goed aan om deze zo sfeervol mogelijk te maken. Hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Wij hebben een aantal goede tips voor je!

Solar tuinverlichting

Het grote voordeel van solar tuinverlichting is dat de zon voor de verlichting zorgt in je tuin. In deze tijd, waarin duurzaamheid erg belangrijk is, wordt deze vorm van energie dan ook steeds populairder. Solar tuinverlichting heeft ook als voordeel dat je geen last hebt van stroomsnoeren in je tuin. Ideaal als je af en toe je tuin een op een makkelijke manier een andere look wilt geven! Komen er gasten en wil je jouw tuin extra sfeervol maken? Kies dan voor extra verlichting rondom je lounge set, dit komt de sfeer zeker ten goede! Tegenwoordig valt er veel te kiezen op het gebied van solar tuinverlichting, ook op het gebied van kleuren. Hou je van een klassieke, romantische sfeer? Kies dan voor een warme kleur, hiermee creƫer je een bijzonder effect in de avonduren. Dat wordt straks puur genieten!

Terrasverwarmer

Naast sfeervolle verlichting, kun je nog meer doen om een zomeravond onvergetelijk te maken. We kennen allemaal wel die momenten waarop het afkoelt op het einde van een zomerse dag. Veel mensen kiezen er op die momenten voor om naar binnen te gaan. Dat is zonde! Met een terrasverwarmer, kun je namelijk je verblijf buiten, nog prima verlengen. Door deze terrasverwarmer tijdig aan te zitten, hou je als het ware de warmte vast en is de overgang er niet of nauwelijks. Je gasten zullen het niet eens door hebben dat het al wat later op de avond is, ze krijgen het bij jou immers nooit koud! Een terrasverwarmer kun je overigens ook prima gebruiken buiten de zomerperiode om, wat te denken van een winterse barbecue op een mooie heldere dag, lekker met de terrasverwarmer aan. Sfeervolle verlichting en een terrasverwarmer, dat wordt straks lekker genieten van je tuin!