Biologisch kerstpakket

Biologisch kerstpakket

Het is ons een waar genoegen om te zien dat steeds meer mensen het nut zien van biologisch eten, maar ook van biologische producten in het algemeen. De natuur is een onmisbaar onderdeel van ons bestaan en het is belangrijk dat we daar rekening mee houden. Biologische producten zijn niet schadelijk voor het milieu, ze produceren namelijk geen afval dat de natuur niet zelf af kan breken. Wilt u ook mensen eens introduceren in de wondere wereld van biologische producten? Dan raden wij u aan eens een biologisch kerstpakket te nemen voor u en uw personeel.

Waarom biologisch

Biologisch is, zoals we net al even zeiden, beter voor het milieu. Echter is het milieu niet als enige gebaat bij biologische producten. Ook wij hebben baat bij biologisch eten en andere biologische producten. Hieronder volgen nog een aantal beweegredenen om over te stappen op biologische producten: Biologische producten zijn gezonder om te eten;

- Er zijn geen slechte toevoegingen aan biologische producten toegevoegd;

- Er worden geen pesticiden gebruikt bij het groeien van biologische producten;

- Biologische producten zijn niet genetisch gemanipuleerd;

- Er worden geen antibiotica gebruikt bij biologische veeteelt;

- Geen verborgen kosten voor het filteren van veelgebruikte medicijnen in de landbouw en veeteelt. Bij biologische producten is dat niet meer nodig;

- Een hogere kwaliteit product;

- Er wordt vele malen beter gezorgd voor de dieren waar we het biologische voedsel aan te danken hebben;

- Beter voor flora en fauna omdat er minder CO2 uit wordt gestoten en er stukken minder gevaarlijk afval wordt geproduceerd.

Waar bestel je biologisch kerstpallet?

Omdat u zelf wellicht niet weet waar u moet beginnen en welke producten u nou het beste kunt kiezen, zou u kunnen beginnen met een soort startpakket. Wilt u daarnaast ook uw personeel eens een biologische introductie geven? Dan kan dat natuurlijk. Waarom zou het met kerst niet proberen? Dan kunnen u en uw werknemers het nieuwe jaar direct goed beginnen met biologische voornemens.

Bent u nieuwsgierig en wilt u eens een eenvoudige, maar leuke introductie in biologische producten? Bestel dit jaar dan eens een biologisch kerstpakket.