Originele jongerenreizen

Originele jongerenreizen

Noorwegen en Zweden jongeren rondreizen

Scandinavië ontdekken? Tijdens de jongeren rondreis door Zweden en Noorwegen bezoek je een aantal van de hoogtepunten van deze beide Scandinavische landen. We vliegen comfortabel naar Oslo, waar we opgepikt worden door onze reisleiding die tijdens de rondreis aanwezig is.

De eerste dagen van deze actieve rondreis verblijven we in Zweden op een prachtige plek middenin de natuur. Er is geen betere manier om helemaal tot rust te komen dan een paar dagen echt in de natuur te zijn, dus we beginnen de reis met een tweedaagse kanotocht, waarbij we zelf koken boven open vuur en het Zweedse landschap op een unieke manier verkennen. Ook mountainbiken staat tijdens deze eerste dagen op het programma. Na een paar dagen Zweden trekken we vervolgens door Noorwegen en komen onderweg op de mooiste plekjes terecht. Een aanrader voor wie houdt van natuur, avontuur en gezelligheid!

Ierland jongeren vakantie

Ierland wordt nog wel eens overgeslagen als vakantieland omdat iedereen denkt dat het er de hele dag regent. Gelukkig valt dat heel erg mee en is onze 10-daagse jongerenvakantie Ierland een echte aanrader voor wie zoekt naar een combinatie van natuur, gezelligheid en actief bezig zijn. Deze jongeren vakantie begint en eindigt in Dublin waar we natuurlijk Temple Bar bezoeken en de highlights van de stad zoals Trinity College en St. Stephen’s green. Vervolgens reizen we dwars door Ierland, bezoeken de westkust met hoogtepunten als de Cliffs of Moher en reizen vervolgens verder naar de beroemde Ring of Kerry. Een rondreis met veel hoogtepunten en waar we ’s avonds heerlijk bij kunnen komen in 1 van de vele gezellige Ierse pubs.

Frankrijk jongerenreizen

Als vakantieland is Frankrijk natuurlijk ontzettend bekend onder Nederlanders. Mooi weer, lekker eten en veel afwisseling zijn de ingrediënten voor een heerlijke actieve jongerenreis. Actieve jongerenreizen in Frankrijk zijn afwisselend, je kunt namelijk kiezen uit drie reisprogramma’s. Ga je voor het eerst een actieve jongeren reis doen, dan raden we je Frankrijk Actief aan, een spectaculaire actieve jongerenreis met veel afwisseling, maar voor iedereen goed te doen. Voor de fanatiekelingen zijn Frankrijk Actief PLUS en de speciale canyoningvakantie een aanrader.