Uitgaan in Portugal? Ga naar Madeira!

Uitgaan in Portugal? Ga naar Madeira!

Madeira is een prachtig eiland in Portugal dat bekend staat om zijn adembenemende natuur en prachtige landschappen. Maar wist je dat het ook een geweldige bestemming is voor een avondje uit? Madeira biedt een bruisend nachtleven met talloze bars, clubs en restaurants waar je kunt genieten van live muziek, dans en heerlijk eten. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen avondje uit of een wilde nacht op de dansvloer, Madeira heeft voor elk wat wils. In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de beste plekken om uit te gaan op dit betoverende eiland.

Funchal

Funchal, de hoofdstad van Madeira, is het epicentrum van het nachtleven op het eiland. Hier vind je een breed scala aan bars en clubs die ervoor zorgen dat je tot in de vroege uurtjes kunt feesten. Een van de populairste plekken in Funchal is de 'Rua de Santa Maria', een straat vol met gezellige bars en restaurants. Deze straat is erg populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen en het is de perfecte plek om de avond te beginnen met een heerlijke maaltijd en een paar drankjes.

Lido

Lido is een bruisende buurt in Funchal en een favoriete plek voor zowel locals als toeristen. Hier vind je een aantal trendy bars en clubs waar je kunt genieten van live muziek en DJ's die de nieuwste hits draaien. Een van de hoogtepunten van een avondje uit in Lido is de 'Copacabana Bar', een populaire strandbar waar je kunt dansen met je voeten in het zand en genieten van een verfrissende cocktail.

Machico

Machico is een charmant stadje aan de oostkust van Madeira, dat bekend staat om zijn levendige nachtleven. Hier vind je tal van pubs en bars waar je kunt genieten van live muziek en een gezellige sfeer. Een van de populairste bars in Machico is 'Café Académico', dat bekend staat om zijn live muziekoptredens en geweldige cocktails. Het is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen avond met vrienden.

Calheta

Calheta is een pittoresk dorpje aan de westkust van Madeira en een geweldige plek om te genieten van een avondje uit. Hier vind je verschillende bars en restaurants waar je kunt genieten van heerlijk eten en live muziek. Een van de hoogtepunten van een avondje uit in Calheta is de 'Bar Onda Azul', een gezellige bar direct aan het strand. Hier kun je genieten van live muziek terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Garajau

Garajau is een klein stadje aan de zuidoostkust van Madeira, dat bekend staat om zijn levendige nachtleven. Hier vind je verschillende bars en clubs waar je kunt genieten van livemuziek en DJ's die de nieuwste hits draaien. Een van de populairste clubs in Garajau is 'Copacabana Garajau', een bekende nachtclub met een geweldige sfeer en fantastische cocktails. Het is de perfecte plek om te dansen tot in de vroege uurtjes.

Een onvergetelijke avond uit

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen avondje uit met vrienden of een wilde nacht op de dansvloer, Madeira heeft voor elk wat wils. Het eiland biedt een breed scala aan bars, clubs en restaurants waar je kunt genieten van live muziek, dans en heerlijk eten. Of je nu in Funchal bent voor een avondje uit in de bruisende hoofdstad, of in een van de charmante stadjes aan de kust, Madeira zal je niet teleurstellen. Madeira vakantie? Die boek jje vandaag nog online! Dan heb je iets om naar uit te kijken, heerlijk toch?